Motiv tetování na nárt 38

Motiv tetování na nárt 38

Potetovat nárt si nechávají především ženy. Ačkoli prostor pro „kérku“ je několikanásobně menší než např. u lýtka, které ženy a dívky rovněž milují, je tetování nártu jedno z nejoblíbenějších tetování vůbec i navzdory bolesti, které působí.

Je celá řada celebrit, které si zdobí právě nárt těmito moderními malůvkami. Přesvědčit se o tom můžete také na našem webu, který nahlídl pod oblečení nejznámějších herců, sportovců, zpěvaček i modelek. Pokud Vás zajímá kromě tetování i problematika piercingu a vše s ním spojené, tak určitě navštivte náš odborný blog www.piercing-blog.cz, kde pravidelně uvádíme jaká celebrita si pořídila šperk z chirurgické oceli. Nejoblíbenějším místem u žen je pupík a u mužů jazyk. Vyplynulo to z nedávných statistik.

Ženy si nechávají na nárt většinou tetovat motivy jako jsou různé květiny, náboženské motivy, jména či jiné různé, někdy až šílené motivy a vzory ale také obvyklé kanji a tribal motivy.

Přejeme všem nadšencům do tohoto moderního body artu, piercingu a dalších různých extravagantních pěkný den a věříme, že se Vám na našem webu bude líbit a najdete, co potřebujete.

Kategorie: Vzory tetování na nárt

Zpět na: Tetování (hlavní strana)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *