3D motiv tetování 10

3D motiv tetování 10

Někdy až srandovní a velmi atypické obrázky a vzory tetování jsou populární a velmi náročné tzv. 3D motivy. Tatéři je milují, protože zde mohou ukázat své schopnosti a tyto tetování bývají pochopitelně i dražší než ty obyčejné klasické a běžné tribal či kanji vzory, které jsou hotovy za pár okamžiků a jsou jednobarevné.

Nejrůznější symboly a různé motivy zvířat či nadpřirozených bytostí a postav naleznete v této specializované kategorii, která se zabývá 3D tetováním, které se stalo za posledních pár let vskutku velmi populární. Lidé si nechávají potetovat různé části těla. Najdete zde medvědí, tygří a další zvířecí motivy na pánských pažích, ale i dívčích zádech. Oblíbené jsou květinové motivy, které nosí především dívky v oblastech boků a lýtek, někdy i pupíku, kam si moderní dívky nechávají umísťovat i módní piercing z chirurgické oceli.

Jedny z nejčastějších vzorů 3D jsou pavoučí, lví ale i křesťanské motivy, které jsou opravdu velmi pracná a trvají oproti černým tetováním o hodně déle. Vítejte v naší galerii obrázků tetování, které si můžete prohlédnout a popřípadě stáhnout zcela zdarma.

Kategorie: 3D tetování

Zpět na: Tetování (hlavní strana)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *